Company portrait


Après avoir ouvert sa première boulangerie en 1974 à Genève, Aimé Pouly continue d’ouvrir de nombreux points de vente dans toute la Suisse romande et créé en 1994, la recette unique du fameux Pain Paillasse, façonné à la main et cuit au feu de bois.

Aujourd’hui, avec plus de ses 30 points de vente en Suisse Romande, Pouly propose chaque jour plus de 200 produits gourmands et sains pour répondre à toutes les envies de ses clients.

Toutes les recettes sont alors réalisées avec des ingrédients de qualité, locaux et garantis sans huile de palme ! 

Job offers


There are no vacancies at the moment.

There are no vacancies at the moment.

Keep an eye on this company by adding it to your Favorites.

Reviews


2.8 ★
Employees (0)
Applicants (0)
5 stars10
4 stars6
3 stars1
2 stars4
1 star15
Translated from French
1.0

almost 4 years

Current employee, Permanent position

What works well?

none of them

What could be improved?

relationships, human respect, organization are not part of their criteria. to be avoided.

Translated from French
1.0

about 4 years

Applicant

Never responds to a job offer

Translated from French
4.0

about 2 years

Current employee, Permanent position

Correct working hours, good atmosphere

What works well?

Working conditions, organization, know-how, quality, good atmosphere

What could be improved?

Communication and transparency between managers, highlight a little the human side, avoid favouritism, teamwork still a little neglected but highly criticized Good managers support and respect employees